Авто ЖЖ » Новости » 2022 » Декабрь » 1 » 19:52

Де замовити деталі для заміни системи безпеки авто?

01 Декабря 2022 900 0.0 0
Де замовити деталі для заміни системи безпеки авто?

Сьогодні автомобілістам варто бути ще й гнучкими та обізнаними автомеханіками, які знають кожну деталь своєї машини для того, щоб уникнути неприємних ситуацій на дорозі. Важливо, щоб усі деталі автомобіля функціонували якнайкраще як зовнішні, так і внутрішні. Усе це для того, щоб безпека була на першому місці. Увесь функціонал який відповідає за безпеку повинен бути у бездоганному вигляді. А саме - подушки безпеки та усі їх складові.  

Одна з ключових деталей у механізмі розкривання таких подушок це - піропатрон. Отримати якісну консультацію та послугу по придбанню усієї системи захисту можна на сайті https://airbag-shop.com.ua/katalog/.

Що таке піропатрон?

Ця деталь є невід'ємною частиною системи спрацьовування подушки безпеки.  Це така собі  порожниста гільза, яка відповідає за своєчасне розкриття шторки. Піропатрон не видно у системі складання та розкладання подушок, він прихований.  Він складається з кількох частин та елементів. Якщо уся система подушки спрацює, а автомобіль після цієї неприємної події можна буде використовувати, то нові деталі для заміни можна замовити на сайті https://airbag-shop.com.ua/katalog/piropatrony-v-ryl/.

Піропатрон складається з:

  • ізолятору;
  • контакту;
  • заряду вибухової речовини;
  • нитки розжарювання;

Під час аварії на дорозі у якій автівка отримує сильний удар. Блок управління подає сигнал про цей удар і саме тоді спрацьовує піропатрон, який відкриває подушки безпеки й можна сказати рятує вам життя. Піропатрон вибухає зарядом, який міститься в середині та своєю чергою підпалює газоутворюючу речовину, газом якої наповнюється подушка безпеки.  

Здавалось би піропатрон це маленька, незначна деталька та в механізмах не буває незначних деталей, адже вони усі працюють в комплексі і підтримують роботу. 

Саме від піропатрона залежить безпека водія та пасажирів. Тому цю деталь слід обирати ретельно. Якісний піропатрон можна придбати у спеціалізованих автомобільних магазинах. Необхідно зважати на матеріал виготовлення піропатрона та самого виробника. Якщо ви не тямите який саме піропатрон вам необхідний краще буде порадитись зі спеціалістом у цій справі. Вас можуть проконсультувати у магазині автотехніки та підібрати найбільш вдалий варіант для вашої автівки.

 


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: