Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Март » 8 » 11:05

Через додаток Дія в Україні можна буде замовити посвідчення водія

08 Марта 2021 1438 0.0 0
Через додаток Дія в Україні можна буде замовити посвідчення водія

В Україні через додаток “Дія” можна буде замовити водійське посвідчення. Відповідну функцію підтримав Кабінет Міністрів

Попередньо, якщо ви хотіли замінити своє водійське посвідчення у разі його втрати, викрадення, зіпсування чи загублення, треба було звертатися до сервісного центру МВС, або робити це за допомогою “кабінету водія”. Тепер ця можливість доступна в “Дії”. Про це повідомили на сайті Міністерства внутрішніх справ.

“Наразі Уряд підтримав ще одну спільну ініціативу МВС та Міністерства цифрової трансформації – можливість замовити заміну посвідчення водія як в е-кабінеті водія на сайті http://hsc.gov.ua, так і в мобільному додатку “Дія”. Онлайн-заявка – онлайн-оплата – один візит до Сервісного центру. Ще один крок до держави у смартфоні!” – сказав голова МВС Арсен Аваков.

Як раніше повідомляв наш сайт, уряд підтримав ініціативу МВС щодо спрощення процедури придбання транспортного засобу. Тепер зареєструвати нове авто та отримати повний комплект документів можна буде в дилерському автосалоні без відвідування сервісного центру МВС. Таку можливість реалізують також у “Дії” та в Єдиному державному вебпорталі електронних послуг.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: