Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Апрель » 13 » 08:37

Біля житомирської школи з'явиться пішохідний перехід з острівцем безпеки. ФОТО

13 Апреля 2021 1087 0.0 0
Біля житомирської школи з'явиться пішохідний перехід з острівцем безпеки. ФОТО

У Житомирі по вулиці Східній задля безпеки учнів школи №8 організовують пішохідний перехід з острівцем безпеки. Про це повідомляється на сторінці проєкту "TUMI: шлях до школи".
 

"Повз школу проходить дорога, на якій велика інтенсивність руху транспорту, – розповідає Ірина Мовчан, яка є мамою і вчителем. – Разом із учнями ми провели дослідження і порахували, що за 15 хвилин в годину пік дорогу перебігає 61 пішохід".


Автори проєкту наголошують, що острівці безпеки вже давно довели свою ефективність як на регульованих, так і на нерегульованих пішохідних переходах та є обов’язковими за сучасними будівельними нормами.

"Завдяки облаштуванню переходу з острівцем: даємо можливість людям, які не встигають перейти дорогу, перечекати на острівці до безпечного моменту для переходу. Особливо це цінно для батьків із дітьми чи дитячими візками, людей похилого віку тощо. Створюємо психологічну дистанційну взаємодію, направлену на водія, який здалеку помічає пішохода і розуміє, що йому потрібно знизити швидкість. Унеможливлюємо раптовий виїзд автомобіля на зустрічну смугу", – інформує "TUMI: шлях до школи".

Фото, изображения:
Біля житомирської школи з'явиться пішохідний перехід з острівцем безпеки. ФОТО Изображение 2
Біля житомирської школи з'явиться пішохідний перехід з острівцем безпеки. ФОТО Фото 3
Біля житомирської школи з'явиться пішохідний перехід з острівцем безпеки. ФОТО Изображение 4
Біля житомирської школи з'явиться пішохідний перехід з острівцем безпеки. ФОТО Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: