Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Август » 15 » 12:19

Bentley представила розкішніший седан

15 Августа 2021 642 0.0 0
Bentley представила розкішніший седан

Седан Flying Spur, виконавець ролі флагмана Bentley з часу відставки Mulsanne, став ще розкішніше стараннями Mulliner. Нову версію  представили в США в рамках щорічного заходу Monterey Car Week.

Це вже третя модель в лінійці Collections, і підготовлена ​​вона за тим самим рецептом, що й купе і кабріолет Continental GT Mulliner, що з’явилися у 2020 році. Так британський виробник демонструє доступне йому майстерність обробки та ще більше розширює можливості персоналізації дизайну.

Bentley Flying Spur Mulliner отримав особливий «гриль» Double Diamond, хромовану нижню решітку, висувну носову фігурку Flying B з підсвічуванням, сірі 22 дюймові поліровані диски з центральними вставками в яких літера B завжди знаходиться у вертикальному положенні, вентиляційні решітки на крилах з написом Mulliner, корпуси дзеркал відтінку Satin Silver з вбудованим підсвічуванням біля дверного простору.

Для салону підготували вісім триколірних схем з різними комбінаціями шкіри та варіантами швів. У стандартну комплектацію включений пакет з прострочкою «ромб в ромбі» на кріслах і панелях дверей, що вимагає колосальної кількості стібків. Центральні консолі мають високотехнологічне покриття з ромбоподібним рифленням, на задньому ряду передбачені столики з обробкою зі шпону та електроприводом.

Ключі для всіх машин Bentley Mulliner Collections передаються покупцям в особливих футлярах ручної роботи, причому навіть оформлення шкіряних чохлів підбирається індивідуально під триколірний інтер’єр. В Bentley особливо відзначили, що Flying Spur став першим гібридом, над яким попрацювали в Mulliner: крім добре знайомих V8 і W12, особливо розкішне виконання можна замовити та з новою бензиново-електричною установкою на основі 2,9 літрового V6, що з’явилася раніше цього літа. 544 сильний седан набирає сотню за 4,3 секунди та розганяється до максимальних 285 км годину, а з вимкненим ДВЗ може проїхати до 40 кілометрів.

Фото, изображения:
Bentley представила розкішніший седан Изображение 2
Bentley представила розкішніший седан Фото 3
Bentley представила розкішніший седан Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: