Авто ЖЖ » Новости » 2009 » Март » 12 » 10:54

Женщина за рулем «Chery» Amulet столкнулась с автобусом. ФОТО

12 Марта 2009 2443 0.0 1
Женщина за рулем «Chery» Amulet столкнулась с автобусом. ФОТО
Без задньої частини залишився легковик «Chery» після того, як зіткнувся із автобусом. Аварія трапилася неподалік повороту на село Маркуші. Автівка прямувала до Бердичева, автобус — у зустрічному напрямку.

Олександр Мельничук, нач. відділення ДАІ м. Бердичева та Бердичівського району: «На 9-му км. автотраси Бердичів-Хмільник сталося зіткнення «Chery» Amulet з рейсовим автобусом марки «БАЗ» «Бердичів-Чернівці». За попередніми даними, водій легковика виїхав на зустрічну смугу, внаслідок чого транспортні засоби зіткнулися.»

Судячи зі всього, кажуть правоохоронці, «Chery», за кермом якого перебувала 29-річна жінка, рухався на чималій швидкості. Чи то водій не впоралася із керуванням, чи то різко повернула кермо, та в автобус автівка влетіла задом, внаслідок чого опинилася поза межами проїзної частини.

Водія «Chery» та двох пасажирів легковика було доставлено до травмпункту міської лікарні. Жінка та 17-річний хлопець отримали черепно-мозкові травми. Наразі вони прооперовані та знаходяться у реанімаційному відділенні. У третього постраждалого медики констатували перелом лівої гомілки та скальпові рани лівої стопи. Після операції юнака перевели до профільного відділення міськлікарні.





















Комментариев: 1
1 Костянтин   • 11:09, 06 Июля 2009
0
Вона що, задом їхала?
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: