Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Сентябрь » 4 » 12:40

Всі автомобільні новинки 2021 року які вийдуть у вересні

04 Сентября 2021 741 0.0 0
Всі автомобільні новинки 2021 року які вийдуть у вересні

З 6 вересня стартує Мюнхенський автосалон, який з 2021 офіційно замінив Франкфуртський. Однак не тільки цим примітно початок осені. Протягом вересня світовий і український ринок поповнить безліч цікавих новинок, які представляють абсолютно різні класи автомобілів.

BMW i4

Це одна з найбільш очікуваних новинок європейського ринку. BMW i4 оснащується акумулятором на 80 кВт годин і двома електродвигунами, в сукупності видають до 523 к.с. потужності. З чуток, баварська новинка зможе прискорюватися до 100 км год менш ніж за 4 секунди. Також очікується, що BMW i4 вийде ще й в «зарядженому» М виконанні.

BMW iX

Друга модель, вихід якої чекають кілька місяців. BMW iX стане флагманом серед електрокарів баварської марки. Цей електричний кросовер комплектується 12,3-дюймової цифровою панеллю приладів і новим тачскріном на 14,9 дюйма з розширенням 220 ppx. BMW iX за замовчуванням оснащується двома електродвигунами, які спільно видають до 500 к.с. Завдяки такій потужності автомобіль може розганятися до 100 км год менш ніж за 5 секунд. Вбудований акумулятор забезпечує запас ходу в 600 кілометрів. Очікується, що BMW iX буде ще й передньопривідний у виконанні з початковим мотором, що розвиває до 121 к.с. Не виключений варіант появи й інших модифікацій баварської моделі з різними агрегатами, потужність яких не перевищить 402 к.с.

Opel Grandland

Оновлений флагманський кросовер Grandland стане останньою моделлю в ряду паркетників Opel, який отримає кузов в стилі Vizor. Технічні характеристики й перелік бортового устаткування Grandland поки не розкриті.

Hyundai i20 N Line

У вересні індійський ринок поповнить оновлений Hyundai i20 N Line. Автомобіль оснащується 1-літровим турбованим мотором, який видає до 120 к.с. і 170 Нм. У комплекті з ним поставляються 6-діапазонна механічна або 7-швидкісна роботизована КПП. До складу бортового оснащення увійшли сенсорний монітор діагоналлю 10,25 дюйма, двозонний клімат, електро люк, система контролю швидкісного режиму та інше обладнання.

Mahindra TUV 300 Plus

На вересень заплановано старт продажів нового позашляховика Mahindra TUV 300 Plus, ціна якої буде 16500 доларів. Дану модель запропонують з 9-місцевим салоном і 2,2-літровим турбодизелем, що видає до 120 к.с. і 280 Нм крутного моменту. За замовчуванням позашляховик оснащується тільки 6 ступневою «механікою». Попри заявлену ціну, новинка комплектується кондиціонером, мультифункційним кермом, 7-дюймовим тачскріном, паркувальними датчиками та іншими опціями.

Suzuki Celerio

Одна з найбільш очікуваних новинок індійського ринку, яка, за попередніми даними, буде коштувати близько 6200 доларів. Celerio на цей момент ще не оприлюднено, але відомо, що хетчбек оснастять літровим двигуном з максимальною віддачею в 83 к.с. і тягою в 113 Нм. Разом з цим мотором поставляються на вибір 5 ступнева «механіка» і «автомат».

Skoda Kodiaq

Перелік новинок, які приїдуть у вересні на російський ринок, відкриває рестайлінговий Skoda Kodiaq. Чеська модель в ході планової модернізації зазнала малопомітні зміни. Зокрема, вона зберегла колишні 1,4- і 2-літрові турбодвигуни, що розвивають відповідно до 150 і 180 к.с. Очікується, що рестайлінговая версія Kodiaq подорожчає незначно.

Porsche 911 Carrera GTS

Німецький спорткар в новому виконанні запропонує покупцям фірмові передні фари об’ємного світіння, оригінальну обробку салону та опціональний пакет, який стане в пригоді при їзді по треку. Зокрема, вбудоване обладнання здатне відстежувати швидкісні характеристики машини, результати заїздів і іншу інформацію. Цікаво, але для цієї версії спорткара Porsche спеціально погіршив шумоізоляцію салону, щоб збільшити гучність мотора. У рух новинка приводиться шляхом 3-літрового двигуна з турбонаддувом, що видає до 480 к.с. і 570 Нм. На вибір будуть доступні 7-швидкісна механічна КПП з коротким важелем і «робот». Також спорткар отримає адаптивну підвіску, налаштування амортизаторів якої змінюються миттєво в залежності від дорожніх умов.

Hyundai Staria

Ще одна унікальна новинка. Корейський мінівен, оформлений в стилі космічного шаттла, буде запропонований в декількох модифікаціях, в тому числі й з 9-місним салоном. Причому сидіння другого ряду можна розгортати проти ходу руху. Новинка комплектується КПП з кнопковим управлінням, 10,25-дюймовим тачскріном і широким набором водійських помічників.

Chevrolet Tracker

Цей кросовер комплектується літровим турбомотором з віддачею в 123 к.с. У перший час Tracker, складання якого налагодили на території Узбекистану, буде запропонований в одному виконанні з панорамним склінням, камерами з 360-градусним оглядом і іншим досить дорогим обладнанням.

Chery Exeed VX

З вересня на ринку стане доступним флагманський кросовер китайської марки. Розмір колісної бази в Exeed VX досягає 2900 мм, завдяки чому в його салоні встановлюються 3 ряди сидінь. Автомобіль запропонують з 1,6-літровим 197-сильним турбомотором, а також більш потужна версія з двигуном на 2 літри, що видає до 254 к.с.

Chery Exeed LX

Друга новинка від китайської марки надійде на ринок приблизно в той же час, що і VX. Exeed LX оснащується 1,5-літровим турбодвигуном, який видає до 156 к.с. За доплату автомобіль отримує той же надувний мотор на 1,6 літра. Ціни на Exeed LX ще не озвучені.

BMW X4

Купе подібний кросовер після рестайлінгу трохи «освіжили» зовні та доповнили 5,1-дюймовим інформаційним дисплеєм, розміщених на панелі приладів. У комплекті з BMW X4 запропонують клімат-контроль, 10,25-дюймовий тачскрін, шкіряні сидіння та інше обладнання. Технічна частина у кросовера залишиться незмінною. Він все так же буде доступний з двома бензиновими й трьома турбодизельними двигунами, що розвивають від 184 до 360 к.с.

BMW X3

BMW X3 в рамках останнього рестайлінгу зазнав, по суті, ті ж зміни, що і X4. Більш того, обидва кросовери ідентичні між собою по технічній частині. Але BMW X3 буде запропонований ще й з гібридною установкою, заснованої на 2 літровому турбомоторі.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: