Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Январь » 21 » 19:17

"Він синій наглухо", - заступник міністра Немілостівий бився з поліцейськими, сьогодні його звільнили.ВІДЕО

21 Января 2021 2878 0.0 0

Заступника міністра з питань стратегічних галузей промисловості Віталія Немілостівого зупинили поліцейські за підозрою у водінні в нетверезому стані, він чинив їм опір. Зйомку з нагрудної камери поліцейського опублікував сайт "Обозреватель". 

На відео відображено момент, як чоловік іде з ключами (очевидно, від авто) до співробітників Національної поліції. У цей момент коп, звертаючись до колеги, сказав: "Він синій наглухо".

Заступник Уруського спробував віддати ключі патрульним і піти, але правоохоронець не давав йому цього зробити. Коли коп пішов за чоловіком і закликав його зупинитися, той сказав: "Я заступник міністра!".

Між водієм і правоохоронцями сталася перепалка, під час якої Немілостівий кричав, щоб копи "прибрали руки". На записі також є момент бійки між чиновником і патрульними.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив у фейсбуці, що уряд збереться на позачергове засідання, щоб відправити Немілостівого у відставку.

"В четвер зранку уряд збирається на позачергове засідання. На порядку денному одне питання - звільнення заступника міністра з питань стратегічних галузей промисловості Віталія Немілостівого. Я вже не раз казав – у нашому уряді немає недоторканих. Ще раз доведемо ці слова діями", - написав Шмигаль.

Заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості Віталій Немілостівий, якого звільнили сьогодні за п'яну їзду, зізнався в тому, що він був напідпитку і порушував правила дорожнього руху.

 

Відео з визнанням провини виклав у фейсбуці заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Справедливості заради треба сказати, що Віталій, який проявив хамство та агресію щодо поліцейських, зрештою все-таки розкаявся і визнав, що поводився неналежним чином, порушив правила дорожнього руху - сів за кермо напідпитку, розвернувся через подвійну суцільну, чинив опір законним діям співробітників поліції", - зазначив Геращенко.

Він також повідомив, що на наступному тижні Верховна Рада розгляне законопроєкт №2695, розроблений групою народних депутатів, "які хочуть зберегти життя українців від п'яного бидла на дорогах".

"У цьому законопроєкті передбачено право робити раптові перевірки водіїв на стан алкогольного сп'яніння, як це є у всіх цивілізованих країнах. І що не дозволено зараз в Україні", - розкрив подробиці Геращенко.

 

Фото, изображения:



Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: