Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Июль » 7 » 10:52

Способи економії палива на далеких поїздках

07 Июля 2021 1087 3.0 1
Способи економії палива на далеких поїздках

Прийшло нарешті справжнє літо і період відпусток. Багато наших знайомих планують поїхати на море своїм автомобілем, а значить, поради щодо зниження витрат палива зараз будуть особливо актуальні. Декілька способів для мандрівників і автомобілістів, що дозволять скоротити витрати на пальне при поїздках на далекі відстані.

Перш за все, потрібно змінити стиль водіння – уникати різких прискорень і гальмувань, намагатися «ніжніше» працювати з педаллю газу.

Для цього необхідно намагатися прогнозувати розвиток дорожньої ситуації заздалегідь, точніше розпізнавати початок гальмування автомобілів перед вами, і їх прискорення.

Оптимальна швидкість руху, з якою на думку експертів досягається найнижчий рівень витрат палива, є діапазон від 90 до 110 кілометрів на годину. Якщо ж рухатися швидше, витрата неминуче збільшиться. Плюс може допомогти вимикання деякої автомобільної електроніки – наприклад, кондиціонера.

Ще один спосіб домогтися економії – знизити коефіцієнт лобового опору автомобіля. Для цього потрібно щільно закрити вікна і зняти багажник, якщо він є і не використовується в поїздці.

Ну і про саме паливо теж забувати не варто. Експерти радять заправлятися тільки якісним паливом, оскільки його витрати, як правило, завжди менше, ніж у пального невідомого походження.


Комментариев: 1
autoportal2021
1 Андрей Менеджер (autoportal2021)   • 12:24, 07 Июля 2021
1
Добрый день,
Если копируете материал, ставьте пожалуйста обратную ссылку. В противном и в лучшем случае будет обратный эффект.
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: