Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Сентябрь » 30 » 10:45

На Польовій у Житомирі дитина потрапила під колеса буса

30 Сентября 2021 3598 0.0 0
На Польовій у Житомирі дитина потрапила під колеса буса

Ввечері 29 вересня на Польовій у Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю дитини.

Про це Житомир.info повідомила читачка Оксана.

«Все сталося близько 18:30, я збиралася переходити дорогу по вул. Вітрука. Почула сигнал автомобіля, повернула голову і побачила, як на вул. Огієнка стоїть бус, біля машини лежить хлопчик, а його права рука – під машиною в районі заднього колеса. Через якусь мить хлопчик встав, тримаючись за руку. До місця пригоди збіглися люди, хлопчик кричав, що з ним все гаразд, просив не викликати "швидку", не дзвонити батькам. Видно, що дитина перебувала у стресі, сильно плакав, кричав. Неможливо було зрозуміти: чи це від страху, чи від болю. Ми таки подзвонити у 103, лікарі приїхали менш ніж за 10 хв., а слідом за ними – поліція», – зазначила очевидиця.

Вона також додала: доки стояла «швидка», водій пішов шукати людей, які можуть знати малого, бо сам він відмовлявся говорити контакти батьків. Зі слів очевидиці, хлопчику на вигляд років 12.

У пресслужбі патрульної поліції в коментарі Житомир.info підтвердили інформацію про ДТП з потерпілим на вулиці Огієнка, однак станом на 9:10 год. подробиць стосовно автопригоди там не мали.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: