Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Сентябрь » 21 » 08:40

Кращі та гірші автомобілі для високих і невисоких водіїв

21 Сентября 2021 756 0.0 0
Кращі та гірші автомобілі для високих і невисоких водіїв

Consumer Reports підготував список автомобілів, які найкраще і найгірше підходять для високих і невисоких водіїв. Щоб проаналізувати, чи підходить автомобіль для високого або низькорослого водія, або і того, і іншого, Consumer Reports перевірив транспортні засоби на комфорт сидіння, положення водіння, вхід і вихід, а також вид назовні.

Починаючи з високих водіїв, в 10 кращих автомобілів входили BMW 7-Series, Porsche Cayenne, BMW X7, Audi Q7, Honda Pilot, Genesis G90, Volvo XC90, BMW X5, Audi A8 і Land Rover Range Rover.

Що стосується 10 найгірших автомобілів для високих водіїв, то в них увійшли Mazda MX-5 Miata (не дивно там), Toyota Tacoma, Toyota Supra, Porsche 918 Spyder, Jeep Gladiator, Chevrolet Bolt, Hyundai Veloster, Polestar 2, Jeep Wrangler і Honda Insight.

Якщо ви менший водій, деякі транспортні засоби, які підійдуть вам краще, ніж інші. До них відносяться Subaru Forester, BMW 7-Series, Lexus ES, Volvo XC90, Subaru Outback, BMW X5, Lexus RX L, Volkswagen Tiguan, Honda Odyssey і BMW X3.

Поганий вибір для низькорослих людей включає Mazda MX-5, Jeep Wrangler, Chevrolet Camaro, Toyota Tacoma, Jeep Gladiator, Mitsubishi Mirage, Chevrolet Colorado GMC Canyon, Jeep Renegade, Ford F-150і Nissan Titan.

У бесіді з Fox News Майк Квінсі з Consumer Reports сказав, що багато хто з автомобілів, не дуже добре підходять для високих або низькорослих водіїв, які не мають адекватного регулювання сидінь.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: