Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Июль » 7 » 08:54

5 кращих мікроавтобусів для всієї родини

07 Июля 2021 1020 0.0 0
5 кращих мікроавтобусів для всієї родини

Volkswagen це перший варіант, який приходить при думці про мікроавтобус. Caravelle орієнтований на пасажирів і це не варіант зовсім вже вантажного Transporter, але не такий шикарний і дорогий, як люксовий Multivan. Проте, шосте покоління цього фургона може взяти на борт до 7 чоловік, і це великий мінус адже всі інші конкуренти можуть похвалитися  салоном на 9  місць. Базовий 2-літровий бензиновий мотор видає 102 «конячки» при обсязі в 2 літри без всяких турбін – цього відверто мало для важкої передньо привідної машини.

Новий Opel Vivaro з’явився в 2014 році. Це великий просторий мікроавтобус продуманий технічно і досить невибагливий в обслуговуванні при їзді по наших не самих кращих дорогах. Але в порівнянні з конкурентами він злегка простакуватий – автоматична коробка не пропонується в принципі, а на вибір доступні лише 3 варіації одного і того ж мотора. Базовий 1,6-літровий мотор видає лише 90 «конячок» і комплектується звичайної 6-швидкісний «механікою». За доплату можна отримати версії з турбонаддувом на 120 і 140 «дизельних» сил.

Mercedes-Benz V-класу престижний мікроавтобус, який всього 4 роки тому змінив застарілу модель Viano. Є комплектації і з автоматичною коробкою передач, і з повним приводом, проте, не дивлячись на багате оснащення і велику частину сучасної електроніки, вони не вкладаються в бюджет багатьох сімей. Цей мікроавтобус відмінно підійде для бізнесу і як комфортного корпоративного шаттла.

Peugeot Expert це не якийсь там «маршрутний» Boxer, а комфортабельний сімейний мінівен на 6-8 місць. Найцікавіше, що куди легша машина побудована на агрегатах все того ж Boxer зберегла 2-літровий дизельний мотор з величезним ресурсом і великим міжсервісний інтервалом. В цілому, це така ж невибаглива і проста машина, як і Opel Vivaro, але на ходу не така плавна за рахунок напівнезалежною задньої підвіски.

Hyundai H1 попереднього покоління став справжнім бестселером. Більш комфортабельного і місткого автомобіля за ці гроші на ринку було просто не знайти. Добре, що корейці пішли по шляху еволюції, а не революції, оновивши дизайн моделі, але залишивши без істотних змін перевірену роками начинку авто. У підсумку, перед нами цілком сучасний і гармонійно виглядає мікроавтобус зі наднадійними дизельними моторами під капотом. Солідний обсяг в 2,5 літра і потужність від 136 до 170 кінських сил дозволяють з легкістю перевозити повний салон пасажирів.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: