Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Июнь » 24 » 10:24

5 автомобілів з пробігом, які можна сміливо купувати

24 Июня 2021 1569 0.0 0
5 автомобілів з пробігом, які можна сміливо купувати

Щороку провідні торгові майданчики світу складають рейтинги вживаних автомобілів, які користуються найбільшою популярністю. За підсумками останніх 10 місяців був складений рейтинг найбільш надійних старих авто, які водії охоче купували і не скаржилися.

  1. Subaru Forester

Японський повнопривідний кросовер, історія якого почалася в 1997 році. Сконструйована машина була на базі шасі Subaru Impreza. Модель Forester користується величезним попитом по всьому світу в якості сімейного автомобіля. За багатьма параметрами автомобіль стоїть куди ближче до універсалу, ніж до позашляховика. Випускається лише з 5-дверним кузовом і повним приводом, автоматичною коробкою передач і двигунами об’ємом від 2 до 2,5 літрів.

  1. Ford Fusion

Бюджетний і компактний автомобіль, який вироблявся в Німеччині аж до 2018 року. Незважаючи на поважний вік, на ринку все ще можна знайти Fusion в досить непоганому стані. Випускався автомобіль на базі платформи Ford B3. В усіх автомобілів був передній привід, 5-дверний кузов і широкий асортимент двигунів. Можна знайти як бензинові, так і дизельні моделі від 1,2 до 1,6 літра.

  1. Toyota Corolla

Японський компактний автомобіль, який випускається аж з 1966 року! Модель пережила вже 12 поколінь. Останнє випускається з 2018 року. Машина може мати різні типи кузовів, передній або задній привід, механічну або автоматичну КПП. На сьогоднішній день зустрічається на ринку з бензиновими і дизельними силовими агрегатами об’ємом від 1,2 до 2 літрів.

  1. Toyota RAV4

Великою популярністю продовжує користуватися і японської компактний кросовер Toyota RAV4. Машина, що випускається з 1994 року, славиться своєю якістю і надійністю, а тому до неї варто придивитися при нагоді в тому числі і на вторинному ринку. Випускається «четвірка» з трьома типами кузовів, двома типами приводів. Двигуни бувають як бензиновими, так і дизельними. Найпопулярніші об’єми – це 1,8 і 2-2,2 літра.

  1. Honda CR-V

Ще одне японське диво техніки, яке збирається відразу в декількох країнах по всьому світу, що вже вказує на велику популярність даної машини. Як правило Honda CR-V продаються в непоганому стані. П’ятидверний автомобіль може мати повний або передній привід, трансмісія може бути як автоматичною, так і механічною. Вибір силових установок широкий: дизель і бензин з об’ємами від 1,6 до 2,4 літра.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: