Авто ЖЖ » Новости » 2009 » Июль » 1 » 17:33

Понад 5800 автомобілів пройшли на Житомирщині технічний огляд

01 Июля 2009 2169 0.0 0
Понад 5800 автомобілів пройшли на Житомирщині технічний огляд
Понад 5 800 автомобілів та 1300 одиниць пасажирського автотранспорту пройшли на Житомирщині технічний огляд за перше півріччя. Управління Державтоінспекції нагадує – техогляд триватиме до 15 грудня, але затягувати з його проходженням не варто :

"У нинішньому році техогляд проходять транспортні засоби непарного року випуску. Їх власники можуть самі обирати, де їм проводити діагностику своїх авто та мотоциклів. А ось водії, автомобілі яких розраховані на роботу на газовому паливі, мають надати документ про стан газової паливної системи" – повідомила старший інспектор групи профілактики Управління ДАІ в області Ольга Номерчук.

Для проходження техогляду необхідно мати при собі такі документи – паспорт громадянина України або інший документ, що засвідчує особу; протокол перевірки технічного стану автомобіля, виданий не раніше, ніж за 45 діб до дати проведення техогляду; посвідчення водія транспортного засобу відповідної категорії і талон до нього; свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу; медичну довідку, поліс обов’язкового страхування або ж документ на право звільнення від страхування.

Також потрібно мати квитанції про сплату щорічного податку з власників транспортних засобів та за проведення техогляду.

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: