Авто ЖЖ » Новости » 2009 » Июнь » 17 » 12:57

В Житомире второй день не ходит общественный транспорт

17 Июня 2009 1815 0.0 0
В Житомире второй день не ходит общественный транспорт
З самого ранку громадський електротранспорт міста не вийшов на маршрути. Працівники комунального підприємства "Житомирське трамвайно-тролейбусне управління" оголосили страйк у зв`язку з боргами із виплатою заробітної плати.

Жоден тролейбус та трамвай у Житомирі сьогодні зранку на лінії не вийшов. Людям, які обслуговують міський електротранспорт увірвався терпець. Заробітної плати тут не бачили з лютого.

Казна тролейбусно-трамвайного управління порожня – розводить руками керівництво. Працівникам ТТУ заборгували понад 5 мільйонів гривень.

Перемовини представників влади з протестуючими розпочалися з шостої ранку. Втім за три години компромісу не знайшли. Люди і тролейбуси залишилися на своїх місцях.

Близько 11-ї до страйкуючих звернулась міський голова Віра Шелудченко. За її словами, мільйонний борг спричинив нерівномірний розподіл державних субвенцій на 2009 рік. Більшість який припаде на останній квартал. Втім пропозиції житомирського мера протестуючих не задовольнили.

А тим часом у всіх кутках міста люди марно очікували на звичний електротранспорт. Приміром житомирянка Антоніна Іванівна сьогодні витратить на маршрутки принаймні п’ять, не зайвих пенсіонеру, гривень.

Аби житомирські тролейбуси та трамваї могли вийти на маршрути - міська влада проситиме допомоги в обласної. В міській казні необхідних мільйонів шукати марно. Страйкуючі ж відступати не збираються. Стоятимуть до виплати останньої заборгованої копійки. Вони вибачаються перед городянами – але майже кожного з них вдома чекають діти.

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: