• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Admin  
АвтоФорум Житомира » Все о автомобилях » Барахолка. Купи, продай авто » Автостраховка - отзывы о страховых компаниях
Автостраховка - отзывы о страховых компаниях
Admin
13 Ноября 2008, 00:33
Сообщение # 1
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 22
Репутация: 0
Статус: Offline
Для тех кому скоро предстоит приобретение авто и, соответственно, его страхование...
Здесь можно посоветовать - в какую лучше страховую компанию обратиться А в какие лучше не обращаться
 
Гость
17 Января 2009, 16:28
Сообщение # 2
Группа: Гости





В СК "Универсальная" (Запорожье) 24.11.2008 поданы все необходимые документы для выплаты по "Автогражданке", решение принято, а денег нет до сих пор (17.01.2009), каждый день обещают деньги "завтра".
Никогда не связуйтесь с СК "Универсальная"!!!
 
Гость
20 Февраля 2009, 00:54
Сообщение # 3
Группа: Гости





ПРОДОВЖЕННЯ… ПОЧАТОК ДИВ. ВІД 09.01.09
СТАЛОСЯ!!!!!!
22.01.09 НА ЧЕРГОВИЙ ДЗВІНОК В ЗАТ «СК «АХА Україна» ГОРОДЕЦЬКИЙ Я.В. ПОВІДОМИВ РАДІСНУ ДЛЯ МЕНЕ НОВИНУ - ВОНИ ВСЕ ПЕРЕВІРИЛИ!!!!( НЕ ПРОЙШЛО Й ПІВ РОКУ) І ВИЯВЛЯЄТЬСЯ Я НІ В ЧОМУ НЕ ВИНЕН!!! (ХОЧА ПРО ЦЕ Ж КАЖЕ РІШЕННЯ СУДУ ВІД 19.06.08) НА МОЄ ЗАПИТАННЯ КОЛИ Ж Я НАРЕШТІ ОТРИМУЮ СВОЇ ГРОШІ (ЗА МІСЯЦЬ, ЗА ДВА , ЗА РІК ???) МЕНІ МАЙЖЕ ОБРАЖЕНО ВІДПОВІЛИ - НУ ЩО ВИ, В НАС СЕРЙОЗНА КОМПАНІЯ, ТИЖДЕНЬ, МАКСИМУМ ДВА, АДЖЕ ВСЕ НА ВАШУ КОРИСТЬ....
10.02.09 НЕ ДОЧЕКАВШИСЬ ГРОШЕЙ ЙДУ НА ПОКЛОН В «СК «АХА Україна»...
ПРИ МЕНІ ПОКАЗОВО ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ ДЗВІНОК В КИЇВ ДО "ДЯДЬКА ЯКИЙ ПІДПИСУЄ ВИПЛАТИ". РОЗМОВА ТРИВАЄ ХВИЛИН З 10, ПІСЛЯ ЧОГО ДО МЕНЕ ВИХОДИТЬ КЕРІВНИК ЦЕНТРУ ВИПЛАТ у Західному РД КАЙДАШ С.Ю. ТА ГОРОДЕЦЬКИЙ Я.В. З ДОСИТЬ ПОХМУРИМИ ОБЛИЧЧЯМИ... Я РОЗУМІЮ ЩО МЕНІ НІЧОГО ДОБРОГО НЕ СВІТИТЬ...
АЛЕ ВІДПОВІДЬ ЦИХ ПАНІВ МЕНЕ ПРОСТО ДОБИЛА - УВАГА- "ДЯДЬКО ЯКИЙ ПІДПИСУЄ ВИПЛАТИ" БОЇТЬСЯ ПІДПИСУВАТИ МОЇ ПАПЕРИ!!!!!!!!!!!
АРГУМЕНТ – В НИХ (В СК) Є ДВІ РОЗШИРЕННІ ДОВІДКИ ДАІ (ПЕРША КОПІЯ А ДРУГА ВИПРАВЛЕНИЙ ОРИГІНАЛ, Н А МОЮ КОРИСТЬ) І В ЦЬОМУ ВБАЧАЮТЬСЯ ШАХРАЙСЬКІ ДІЇ З МОГО БОКУ (ХОЧА ЯК Я ЗНАХОДЯЧИСЬ У ЛЬВОВІ МОЖУ ВПЛИВАТИ НА РІШЕННЯ ОБЛАСНОГО ДАІ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ МЕНІ НЕ ПОЯСНИЛИ)….
ВІДПОВІДЬ В СТИЛІ «СК «АХА Україна» - Я ВЖЕ НЕ ДИВУЮСЬ (АЛЕ НЕ МОЖУ ЗРОЗУМІТИ В КОГО З НАС ПРОБЛЕМИ ЗІ ЗДОРОВИМ ГЛУЗДОМ)...
ПІДГОТУВАВ ВСІ ДОКУМЕНТИ В СУД , АЛЕ ДУША БАЖАЄ СВЯТА…
12.02.09 ПОДАВ ЧЕРГОВИЙ ЗАПИТ ЩОДО НЕВИПЛАТИ МЕНІ СТРАХОВОГО ВІДШКОДУВАННЯ – ДУЖЕ ХОЧЕТЬСЯ ОТРИМАТИ ПИСЬМОВІ ЗВИНУВАЧЕННЯ МЕНЕ В ШАХРАЙСТВІ (ЦЕ ДОСИТЬ СЕРЙОЗНЕ ЗВИНУВАЧЕННЯ) ВІД СК І ПІСЛЯ ЦЬОГО СПОКІЙНО ПОДАВАТИ НА ЦИХ РОЗУМНИКІВ В СУД, ЯКИЙ ВИГРАЮ НАВІТЬ Я БЕЗ ДОПОМОГИ АДВОКАТІВ (ЯК СКАЗАВ МЕНІ МІЙ ДОБРИЙ ЗНАЙОМИЙ НУ ДУУУЖЖЕЕ ДОРОГИЙ АДВОКАТ)…
Я ПІДОЗРЮЮ ЩО БУДЕ ПРОДОВЖЕННЯ ЧАСТИНА 3
АЛЕ Я ГОТОВИЙ І ЙТИ ДО ОСТАННЬОГО ТА ПЕРЕМОГТИ (ЯК 2 РОКИ НАЗАД «СК ОРАНТУ» В СУДІ )!!!!
А НАОСТАНОК ЯК ЗАВЖДИ :
НЕ ЗВЯЗУЙТЕСЬ З «СК «АХА Україна»!!!! ТАМ НЕПРОФЕСІЙНА КОМАНДА І ДЛЯ НИХ КЛІЄНТ ЗАВЖДИ ЛОХ!!!
 
Гость
10 Марта 2009, 11:57
Сообщение # 4
Группа: Гости





Застрахован автомобиль КАСКО+ГО. ДТП произошло в г. Запорожье 30.10.08 г. до сих пор выплаты нет. Это при том, что моей вины в ДТП нет, у другого участника ДТП есть полис гражданской ответственности и он не оспаривает свою вину, а следовательно - по данному страховому случаю при нормальной работе юридической службы очень просто получить регресс от страховой компании виновника ДТП. Изначально проблема была в том, оказалось у моего договора неправильный номер - поэтому была изначальная задержка в рассмотрении (хотя принимали страховые платежи по данному договору - ни у кого не возникло никаких вопросов). Затем, после выяснения данного вопроса, сотрудники Запорожского филиала сообщили что денег у компании на выплаты нет, поэтому меня поставили в очередь и выплатят позже чем положено по договору. Но и это было еще не все: в январе 2009 г. мне сообщили, что СК Инвестсервис приняла решение, что страховые выплаты будут выплачиваться исключительно через банк НАДРА!!! И это в то время, когда данный банк находится на грани банкротсва и не производит ни выплаты наличными, ни перечисления по безналу на другие банки!!! Из этого следует, что СК Инвессервис сказала своим клиентам: "МЫ НИЧЕГО НИКОМУ ПЛАТИТЬ НЕ БУДЕМ!!! (по крайней мере сейчас)". Мой совет тем, кто будет читать данный отзыв: Обходите СК Инвестсервис стороной. Сэкономите и деньги, и время, и нервы.
 
Ігор
08 Апреля 2009, 22:38
Сообщение # 5
Группа: Гости





4 грудня 2008 року став учасником ДТП, винуватцем якого був страхувальник ЗАТ УСК „Княжа” (мій автомобіль не застрахований). На місце ДТП були викликані співробітники ДАІ. Також звернувся (зателефонував) в спеціалізовану службу ЗАТ УСК „Княжа”, менеджер якої записав факт настання страхового випадку.
Наступного ж дня я звернувся до Львівської філії ЗАТ УСК „Княжа”, де написав заяву для отримання страхового відшкодування. 10 грудня 2008р. співробітник ТзОВ Фірма „Експертиза” разом з представником ЗАТ УСК „Княжа” провели експертизу мого автомобіля, згідно з висновком якої вартість відновлювального ремонту становить 8921,60 грн. Усі необхідні довідки та документи в Львівську філію ЗАТ УСК „Княжа” були подані мною протягом одного місяця після скоєння ДТП.
Відповідальна особа ЛФ ЗАТ УСК „Княжа” свідомо (навмисно) або по халатності затримувала виплату по страховому випадку, так як запити в ДАІ та суд Львівської області були зроблені лише в середині лютого 2009 року і тільки після мого систематичного наполегливого нагадування.
Згідно з ч.3 ст. 37 ЗУ „Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів”, виплата страхового відшкодування здійснюється протягом одного місяця з дня отримання останнього документу (25 лютого 2009 року страхова компанія отримала відповідь на запит зі суду), однак усі юридичні та моральні терміни минули, а відповідальні особи ЛФ ЗАТ УСК „Княжа” не вживають жодних заходів (не інформують та не повідомляють про хід розгляду справи, не називають дати виплати страхового відшкодування і т.д).
30 березня 2009 року була направлена скарга (в письмовому та електронному виді) на дії ЗАТ УСК „Княжа”, яка була зареєстрована. Однак ніякої відповіді і пояснень не отримував. Маю намір звернутись з позовною заявою до суду.
 
Гость
13 Апреля 2009, 11:55
Сообщение # 6
Группа: Гости





Княжа самая плохая фирма.У них крыша мусара.
Самая классная фирма это Про100 и универсальная.
 
АвтоФорум Житомира » Все о автомобилях » Барахолка. Купи, продай авто » Автостраховка - отзывы о страховых компаниях
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: