Авто ЖЖ » Новости » 2020 » Декабрь » 30 » 21:04

В Житомирі помічений безсмертний велосипедист. ВІДЕО

30 Декабря 2020 6528 4.5 0
В Житомирі помічений безсмертний велосипедист. ВІДЕО

Сьогодні в Житомирі на вулиці Перемоги був помічений безсмертний велосипедист. Відео як водій ровера проїжджає перехрестя на площі Короленка опублікував в фейсбук житомирянин Віталій Бабієнко.

 

А ми нагадуємо

ПДР України 11.14. Рух по проїзній частині на велосипедах дозволяється лише в один ряд по правій крайній смузі якомога правіше, за винятком випадків, коли виконується об'їзд. Поворот ліворуч та розворот дозволяється на дорогах з однією смугою для руху в кожному напрямку і без трамвайної колії посередині. Дозволяється рух по узбіччю, якщо це не створить перешкод пішоходам.

Крім перерахованих вище правил, власники роверів повинні виконувати вимоги правил, що стосуються водіїв або пішоходів і не суперечать вимогам розділу №6, про це написано в ПДР пункт 6.7.

Згідно КУпАП ст. 127 пункту 2 - непокору велосипедистами правил дорожнього руху тягне за собою накладення штрафу в розмірі 5 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 85 гривень.

Якщо порушення скоїв велосипедист, будучи п'яним, згідно зі ст. 127 частини 3, це спричинить за собою штраф в розмірі 8 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 136 гривень.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: