Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Август » 30 » 14:50

У Коростишеві Volkswagen в’їхав у колесовідбійник: пасажир загинув

30 Августа 2021 6259 5.0 0
У Коростишеві Volkswagen в’їхав у колесовідбійник: пасажир загинув

Вночі, 30 серпня у Коростишеві Volkswagen в’їхав у колесовідбійник: пасажир автомобіля загинув. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо, водій автомобіля «Volkswagen Jetta», 41-річний житель Старосілецької громади, рухаючись у напрямку м. Києва, не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з колесовідбійником. Унаслідок ДТП 38-річний пасажир автомобіля від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події», – йдеться у повідомленні.

Нині поліцейські встановлюють всі обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

На сайті управління ДСНС у Житомирській області зазначають, що в автомобілі перебували п’ятеро людей.

«О 05:26 в с. Мартинівка Житомирського району рятувальники деблокували з легковика «Opel Astra», що зіткнувся з відбійником, двох травмованих пасажирів. Загалом в автівці перебувало п’ятеро людей. Двоє пасажирів отримали травми різного ступеню важкості. та не змогли самостійно покинути автівку. Фахівці ДСНС за допомогою бензоріза зрізали частину відбійника, що потрапив у салон, гідравлічними ножицями розширили пошкоджені металеві конструкції легковика, деблокували двох травмованих людей та передали їх до рук медиків. Останні госпіталізували їх до медичного закладу», - йдеться у повідомленні.

Фото, изображения:
У Коростишеві Volkswagen в’їхав у колесовідбійник: пасажир загинув Изображение 2
У Коростишеві Volkswagen в’їхав у колесовідбійник: пасажир загинув Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: