Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Апрель » 27 » 10:13

Тролейбусні петиції житомирян: повернення маршруту №12 і зупинка будівництва лінії на Мальованку

27 Апреля 2021 2191 0.0 0
Тролейбусні петиції житомирян: повернення маршруту №12 і зупинка будівництва лінії на Мальованку

У Житомирі мешканці Крошні просять відновити тролейбусний маршрут №12, а жителі Мальованки – зупинити будівництво тролейбусної лінії. Відповідні петиції до міської ради опубліковані на платформі електронної демократії.
 

Центр - Крошня


Сергій Трохимишин просить міськраду повернути тролейбус №12 "Центр - Крошня", оскільки у години пік з Крошні важко доїхати до центру. Житомирянин впевнений, що повернення тролейбусів №12, які не курсують з лютого 2020 року, вирішать проблему.
 

"Неодноразово, ми спостерігали ситуацію, коли люди, які сіли десь на початку Крошні їдуть до центру і ніхто не виходить, що унеможливлює виїхати з мікрорайону на роботу. Те саме, і стосується маршруток. Дуже багато людей зранку їдуть тільки до зупинки "Природа", і там виходять. Для ефективнішої діяльності транспорту в м. Житомир, прошу відновити короткий маршрут №12", – йдеться у зверненні.


Підтримати петицію можна за посиланням. До кінця збору підписів залишилось 29 днів.
 

Тролейбус на Мальованку


Житомирянин Євген Павленко закликає мерію провести громадські слухання та обговорити альтернативний тролейбусний маршрут на Мальованку.
 

"Зупинка робіт щодо проведення тролейбусної ліні на Мальованку по вул. Героїв Пожежних для організації громадських слухань з жителями мікрорайону Мальованка щодо актуальності данного маршруту по вул. Героїв Пожежних та обговорень альтернативного (дійсно необхідного) тролейбусного маршруту на Мальованку", – йдеться у зверненні.


Підтримати петицію можна за посиланням. До кінця збору підписів залишилось 22 дні.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: