Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Январь » 6 » 12:32

Служба автодоріг прозвітувала, що траси на Житомирщині посипані, проїзд забезпечено

06 Января 2021 855 0.0 0
Служба автодоріг прозвітувала, що траси на Житомирщині посипані, проїзд забезпечено

У ніч з 5 на 6 січня в Житомирській області випав мокрий сніг. Траси державного значення розчищала та присипала майже сотня працівників дорожніх організацій, було задіяно понад 60 одиниць техніки. Про це 6 січня повідомляє пресслужба Служби автомобільних доріг у Житомирській області.

“Для забезпечення проїзду на дорогах загального користування державного значення працювала техніка. Було задіяно 35 піскорозкидачів та 30 навантажувачів. Працювало 96 працівників дорожніх організацій”, – прозвітували у Службі автодоріг.

У САД також констатують, що “станом сьогодні на ранок покриття автомобільних доріг мокре, оброблене ПОМ. Проїзд забезпечено”. Водіїв закликають бути уважними під час руху та надавати перевагу в русі дорожній техніці.

У Службі автомобільних доріг попереджають, що погодні умови 7 січня теж вимагатимуть зосередженості. Вдень очікується дощ з переходом в мокрий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-східний з переходом на західний, 5-10 м/с. Температура вночі -3..+2°,вдень -1..+4°.

Фото, изображения:
Служба автодоріг прозвітувала, що траси на Житомирщині посипані, проїзд забезпечено Изображение 2
Служба автодоріг прозвітувала, що траси на Житомирщині посипані, проїзд забезпечено Фото 3
Служба автодоріг прозвітувала, що траси на Житомирщині посипані, проїзд забезпечено Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: