Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Апрель » 20 » 18:20

Що робити: відремонтувати знову або купити авто в лізинг? Пропозиції всередині.

20 Апреля 2021 880 0.0 0
Що робити: відремонтувати знову або купити авто в лізинг? Пропозиції всередині.

Грошей на придбання нової дорогої машини немає, а нинішня все частіше ламається? Ви можете купити авто в лізинг, а стартовим платежем стане вартість проданої машини. Або ж знову полагодити свою і сподіватись на довгий результат. Кожний процес можна розглянути як з позитивної, так і з негативної сторони, проте краще викинути емоції та розглянути альтернативи по фактах. Далі пропонуємо ознайомитись з аналізом варіантів, оцінити переваги та недоліки, а також вибрати для себе подальший план дій.

Що робити?

Відремонтувати машину. У багатьох українців є машини, яким вже понад 15-20 років. Їздять вони по вулицях як і раніше, проте все помітнішими стають проблеми та недоліки моделі. Найчастіша проблема – утворення іржі на кузові, адже умови зберігання та експлуатації машини є недосконалими. Також часто виходять зі строю елементи двигуна, акумулятор, електронна система, ходова тощо. Серед не фізичних обставин – моральне старіння, адже зовнішній вигляд та рівень комфорту в сучасному світі стоять на першому місці. Дехто до сих пір їздить без кондиціонування та без комфортного функціонала моделі, а також з некомфортними сидіннями та умовами всередині. Серед переваг ремонту можна назвати збереження рідної ластівки та невеликі витрати на одноразовий ремонт, проте важко спрогнозувати наступну несподівану поломку авто.

Що робити?

Купити авто в лізинг. На противагу ремонту машини стає придбання новішої та актуальнішої машини. Не обов’язкового мати велику кількість грошей, адже можна продати власну і сплатити ціну як стартовий внесок по договору лізингу (розстрочки). Різницю сум з доданою комісією потрібно буде виплачувати щомісячно невеликими частинами до повного відшкодування вартості. Серед недоліків – необхідність сплачувати різницю цін частинами. Серед переваг – швидке отримання кращої машини, відсутність проблем з ремонтом, безпека уроди, мінімізація відвідування СТО та спілкування з незнайомцями, комфортне життя без поломок.

Де оформити?

ПланетАвто допоможе купити авто в лізинг від 10% вартості транспортного засобу, а термін кредитування дозволяє виплачувати вартість до 5 років. Можна вибрати будь-яку машину з кількох тисяч варіантів, які запропоновані на сайті, або приїхати до найближчого майданчика і купити авто в розстрочку за 1-2 дні. Сайт ПланетАвто допоможе онлайн підібрати кращий транспортний засіб та залишити заявку на консультацію. Бажаєте конкретну модель? Допоможе стати власником машини мрії ПланетАвто.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: