Авто ЖЖ » Новости » 2022 » Октябрь » 17 » 21:17

Особливості оренди авто у Львові

17 Октября 2022 826 0.0 0
Особливості оренди авто у Львові

Громадський транспорт не завжди є хорошим та дешевим варіантом пересування. Особливо якщо говорити про великі міста такі як Київ, Харків чи Львів. До прикладу у Львові немає метро як у столиці, тому в другий кінець міста ви можете їхати занадто довго або з пересадками. Є варіант їздити на таксі, але він занадто затратний, за такі гроші краще вже взяти авто в оренду. 

Якщо ви повнолітня особа з водійськими правами, взяти авто на прокат для вас буде нескладно. Вам необхідно мати при собі базові документи для того аби підписати договір з компанією яка здаватиме вам авто в оренду, рекомендуємо Black Rental

Документи які можуть знадобитися при оформленні:

  • паспорт;
  • водійські права.

Все геніально і просто, заходите на сайт організації яка здає авто в оренду. Заповнюєте анкету де вказуєте: місце отримання, місце повернення, термін, дату отримання та категорію машини. Більшість подібних організацій дають можливість відразу розглянути усі можливі варіанти машин та почитати характеристику про кожну з них.

Вже на сайті ви зможете дізнатись усі деталі про характер та функції автомобілей які наявні в автопарку компанії. Як правило, усі машини з автопарку застраховані, проте це не означає, що можна поводитись з автівкою як завгодно, адже компанія може зтягнути штраф за понівечену машину. Тому варто уважно читати договір та проговорити усі ці моменти при підписанні.

Окрім того, не забудьте уточнити самостійно вам потрібно буде заправляти автівку чи ця послуга також надається. Буває так що частина коштів повертається при поверненні машини, тому уточнюйте у компанії за яких умов таке можливо зробити.

Спосіб оплати ви можете обрати будь-який зручний для вас: Apple Pay, Google Pay, карти VISA та Mastercard. Якщо ви плануєте подорожувати, наголошуємо, робити це можна лише на території України, виїзджати за її кордони – заборонено.

Якщо  ви хочете продовжити оренду авто після закінчення вказаного терміну, така можливість також є, головне попередити про це компанію у якої ви взяли авто в оренду. За додатковими питаннями чи уточненнями, краще можна звернутись до компанії дзвінком або онлайн. 
Варто пам’ятати про безпеку життя та здоров’я на дорозі і дотримуватись усіх правил дорожнього руху.

Бо кількість ДТП меншою не стає, усе через неуважність або неправильне поводження водіїв на дорозі. Тому будьте уважними та зібраними аби не наражати на небезпеку себе та інших автомобілістів.

 


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: