Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Август » 25 » 10:29

Названі кандидати на звання автомобіль року 2022 року

25 Августа 2021 852 0.0 0
Названі кандидати на звання автомобіль року 2022 року

Стартували перегони за звання кращого автомобіля, який буде визначений на конкурсі World Car Awards. Захід відбудеться 13 квітня 2022 року на виставці в Нью-Йорку. Крім головної нагороди будуть вручені призи різним моделям в різних категоріях. На сьогодні визначено 18 номінантів. Нагадаємо, що у 2021 році нагорода дісталася Volkswagen ID.4.

Щорічно в заході беруть участь 100 автомобільних журналістів з усього світу. В учасників є можливість протестувати всіх претендентів перед тим, як віддати свій голос. Фактично, це можуть бути моделі, які продаються по всьому світу або тільки в Європі, Китаї або Північній Америці.

Початок конкурсу буде покладено в листопаді, а визначать фіналістів в березні 2022 року. В результаті 13 квітня журі визначить переможців звання автомобіль року у світі 2022 року. Кращий високопродуктивний автомобіль, кращий автомобіль з низьким рівнем забруднення навколишнього середовища, кращий дизайнерський автомобіль, кращий розкішний автомобіль, кращий міський автомобіль, а також з’явиться нова нагорода за звання кращий електричний автомобіль.

За звання Автомобіль року боротимуться Audi Q4 e-tron, Audi Q5 Sportback e-tron, BMW i4, Citroen C5 X, Genesis G70, Honda Civic, Hyundai Ioniq 5, Hyundai Staria, Hyundai Tucson, Jeep Grand Cherokee Grand Cherokee L, Kia EV6, Kia Sportage, Lexus NX, Mitsubishi Outlander, Subaru BRZ, Subaru Outback, Toyota Corolla Cross і Toyota GR86.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: