Авто ЖЖ » Новости » 2022 » Декабрь » 2 » 11:54

Автономний дизельний обігрівач для автомобіля - його переваги

02 Декабря 2022 1561 5.0 0
Автономний дизельний обігрівач для автомобіля - його переваги

Якщо для вас є актуальним автономний обігрівач для салону, то звертайтесь до послуг, що надаються інтернет-магазином «Болгарка.укр». Цей інструмент завжди в наявності за доступною вартістю. Обігріваючи салон транспортного засобу в зимовий період, автономний обігрівач скорочує й час прогрівання двигуна машини. Сертифікат якості товару даної категорії також додається. Сучасні обігрівачі дизельної категорії володіють додатковим функціоналом, завдяки чоми у них збільшується показник економності.

Автономні обігрівачі

Вантажний відділ, який доповнює транспортний засіб, так само як і кабіна з салоном, також вимагає певного нагрівання під час зимових холодів. Даючи можливість придбати на максимально вигідних умовах дизельний обігрівач на 12 вольт, консультанти онлайн-магазину «Болгарка.укр» звертають увагу, що вертикальне розташування переносного корпусу, яке властиве даному агрегату,  сприяє комфортному переміщенню цього інструменту. Саме тому автономний обігрівач для салону, який легко транспортується, можна без зайвих проблем використовувати з комфортом для кемпінгу, в гаражі і, навіть, наметі.

Інтегрований в корпус п'ятилітровий бак забезпечує час безперебійної роботи до 12 годин. Електрична частина обігрівача може живитися не лише від мережі автомобіля, яка складає, зазвичай, 12В, але й, безпосередньо, від акумулятора трансопортного засобу. На великоформатному РК-дисплеї показано робочі параметри, а також відображються, за наявності несправностей в системі, коди помилок. Купуючи автономні обігрівачі в інтернет-магазині «Болгарка.укр», ви можете бути впевнені в надійності даного агрегату.

Дизельний обігрівач 12 вольт: переваги

Серед основних переваг, якими володіє автономний дизельний обігрівач, можна відзначити:

  • Високий (близько 90%) рівень ККД.
  • Економність паливної витрати.
  • Різноманітність модифікацій (наприклад, інтернет-магазин «Болгарка.укр» може запропонувати обігрівач Планар із низьким шумовим рівнем).
  • Наявність автоматичного режиму контролю над безпекою.
  • Обігрів поширюється на велику площу.

Пропонуючи купити автономний обігрівач за демократичною ціною, наш інтернет-магазин «Болгарка.укр» гарантує наявність умов для замовлення та доставки, наявність консультаційної допомоги висококваліфікованого спеціаліста, наявність модифікацій тільки від кращих виробників. Також здійснюємо гарантійне обслуговування. Акційні ціни у інтернет-магазині «Болгарка.укр» існують, просто стежте за пропозиціями.

Якщо у вас виникають труднощі з опаленням салону автомобіля зимою, а можливо й осінню, то виправити це можливо, придбавши автономний обігрівач для салону, який забезпечить комфортні умови, як для водія, так і для пасажирів. Ознайомитися із пропозацією та дізнатися більше про даний інструмент ви можете на офіційному сайті компанії «Болгарка.укр» або перейшовши за посиланням.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: