Авто ЖЖ » Новости » 2022 » Февраль » 4 » 12:36

Воротар збірної України придбав дорогий автомобіль

04 Февраля 2022 661 5.0 0
Воротар збірної України придбав дорогий автомобіль

Георгій Бущан віддав перевагу електромобілю Audi e-Tron GT.

Між тренувально-навчальними зборами київського «Динамо» в Іспанії та Туреччині голкіпер Георгій Бущан придбав електромобіль Audi e-Tron GT. Вартість елітного спорткару - більше ста тисяч євро. Світлини Георгія з «обновкою» опублікував у своєму Facebook один із київських автосалонів.

Нагадаємо, Георгій Бущан з 2011 року входить до складу ФК «Динамо». З 2020 року він приймає участь у міжнародних матчах збірної України з футболу. В поточному сезоні воротар київлян провів два десятки поєдинків. Наразі Георгій готується до товариських матчів, які проводяться у Туреччині. Вже 4 лютого відбудеться наступний спаринг киян, суперником в якому стане болгарський ПФК «Левскі». 21 лютого очікуємо на матч з РФШ, а 26 числа цього місяця - з «Інгульцем». 2 березня відбудуться матчі в рамках чвертьфіналу Кубку України. На 24 березня запланована виїзна зустріч з Шотландією в рамках відбіркового турніру чемпіонату світу з футболу. 

Події вже представлені в лініях букмекерів, в тому числі БК «Planetofbets» (детальний огляд і відгуки користувачів опубліковані тут).

Схоже на те, що Audi стала модною маркою серед «динамівців» та перехопила ініціативу в інших виробників. Нещодавно очільник комітету національних збірних УАФ Олег Блохін придбав собі автомобіль Audi Q8. Володар «Золотого м'яча» віддав перевагу флагманському позашляховику із дизельним двигуном. Обійшовся автомобіль екс-футболісту більш ніж у 2 млн. гривень.

Audi e-Tron GT - перший електромобіль Audi, що має спортивну RS-версію, і за швидкісними якостями став в один ряд із найшвидшими представниками свого бренду в історії. Автомобіль оснащений двома електромоторами, повним приводом та двоступінчастою трансмісією.

Тепер же власником чотиридверного купе у виконанні GT став голкіпер діючого чемпіона УПЛ. Легкий електромобіль розганяється з місця до 100 км/год за 4,1 секунди. Максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 245 км/год. Залежно від стилю керування, Георгій зможе проїжджати на одному заряді тягової батареї від 450 до 480 км.

Ціни на Audi e-Tron GT в Україні починаються з позначки 2 402 105 гривень. Але судячи з того, що спортивний електромобіль пофарбований у фірмовий сірий колір Kemoragrau Metallic і на ньому встановлено опціональні 20-дюймові колісні диски Aeromodul, машина обійшлася українському футболісту як мінімум на 85-90 тис. гривень дорожче.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: