Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Февраль » 3 » 12:56

У Житомирі водій переїхав ногу поліцейського. ВІДЕО

03 Февраля 2021 1825 0.0 0
У Житомирі водій переїхав ногу поліцейського. ВІДЕО

Вів себе агресивно під час перевірки документів, раптово почав рух і здійснив наїзд на ногу поліцейського 25-річний водій Opel Insignia у Житомирі. Водія авто з іноземною реєстрацією зупинили на митній території.

У травмованого 26-річного сержанта поліції діагностували пошкодження зв’язкового апарату кінцівки. Поліцейські опублікували відео моменту наїзду та як наздоганяли порушника.

“Близько 21:30 2 лютого патрульні поліцейські, які працювали в обласному центрі, зупинили автомобіль Opel Insignia для перевірки документів та з’ясування законності перебування на митній території автомобіля з іноземною реєстрацією. Утім водій, 25-річний житомирянин, повівся агресивно, раптово почав рух та здійснив наїзд на ногу поліцейського”, – повідомили в поліції області.

Авто порушника поліцейські наздогнали. Водій продовжував поводитися агресивно та зухвало, відтак поліцейські склали відносно нього адміністративні протоколи за статтями 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), 173 (Дрібне хуліганство) та 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді обмеження або позбавлення волі терміном до 5 років.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: