Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Декабрь » 15 » 12:30

У Житомирі обікрали автомобілі, які залишили у дворах будинків

15 Декабря 2021 1830 0.0 0
У Житомирі обікрали автомобілі, які залишили у дворах будинків

До Житомирського райуправління поліції звернулись четверо містян із подібними заявами про викрадення речей з їх автомобілів. Наразі поліцейські розшукують осіб, причетних до крадіжок.

"12 грудня 42-річний чоловік повідомив про те, що уночі хтось пошкодив скло багажного відділення Volkswagen Сaddy, припаркованого поблизу будинку по вул. Покровській, та викрав набір інструментів і акумулятор", - повідомили в поліції Житомирської області.

За інформацією іншого жителя Житомира, таким же способом з його Volvo уночі було викрадено вартісні електроінструменти на загальну суму близько 13 тисяч гривень. 

А з ВАЗу, що "ночувала" у дворі будинку по вул. Корольова, невідомий викрав акумуляторну батарею.

Крім того, в ніч на 13 грудня невідомий розбив скло задніх дверцят Skoda Octavia, викравши із салону документи 29-річного власника, банківські картки та інші особисті речі.  

За всіма вказаними фактами розпочаті кримінальні провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) КК України. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом чи обмеженням волі строком до 5 років.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: