Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Май » 2 » 09:53

На трасі Київ-Чоп у Житомирській області Ford збив лося: тварина загинула, а водій з пасажиром травмувались

02 Мая 2021 4378 5.0 0
На трасі Київ-Чоп у Житомирській області Ford збив лося: тварина загинула, а водій з пасажиром травмувались

Поблизу села Царівка Житомирського району (колишній Коростишівський район) під ранок 30 квітня Ford збив лося, який вибіг на дорогу. Тварина загинула, а водій з пасажиром отримали травми. Про це інформує Житомир.info з посиланням на пресслужбу патрульної поліції.

«Надійшло повідомлення о 4 годині про дорожньо-транспортну пригоду на трасі Київ-Чоп поблизу села Царівка Житомирського району за участі автомобіля Ford. Патрульні прибули на місце події і водій повідомив, що збив лося, який вибіг на дорогу. На місце події викликали «швидку» водію та пасажиру, але вони від госпіталізації відмовились. Патрульні поліцейські оформили протокол на водія автомобіля Ford, вилучили посвідчення водія та видали тимчасовий дозвіл», – розповів пресофіцер патрульної поліції Ігор Іванюк.

На сторінці Державної екологічної інспекції Поліського округу у Facebook повідомили, що лось загинув на місці події.

«Державними інспекторами з виїздом на місце аварії встановлено, що самець лося Європейського віком біля 2 років саме переходив дорогу з одного лісового масиву в інший коли зіштовхнувся з автомобілем, тварина загинула на місці. На місце події викликано представників єгерської служби та ветеринарів. За інформацією наданою поліцією люди отримали легкі тілесні ушкодження. За останні роки популяція лося в Україні скоротилася з 14 до 4,5 тисяч і продовжує скорочуватися. Державна екологічна інспекція Поліського округу закликає всіх водіїв зважати на можливу появу диких тварин на дорозі, адже ви їдете дорогами, через густі ліси Полісся, які є домівкою для значної кількості диких тварин», – йдеться у повідомленні.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: