Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Август » 26 » 18:00

ДХО для авто, як обрати?

26 Августа 2021 783 0.0 0
ДХО для авто, як обрати?

У останній час особливою популярністю серед автомобілістів користуються ходові вогні, які своєю чергою мають свої особливості та принцип роботи. Саме тому, якщо ви прийняли рішення також встановити такі прилади на власне авто, тоді рекомендуємо ознайомитися із деякими моментами. Перш за все хочеться сказати, що ДХО використовуються для того, щоб транспортний засіб став більш помітним для інших учасників руху при пересуванні у денний час. Такі прилади вважаються елементами зовнішнього освітлення машини.

В момент старту автомобіля бортова напруга декілька зростає. Як тільки показник досягає відмітку у 13,7, він запам’ятовується спеціальним приладом, який своєю чергою, активує денні вогні. При вимкненні силової установки напруга спадає, що своєю чергою призводить до виключення самих ліхтарів. Також хочеться сказати, що вони не можуть одночасно вмикатися із ближнім освітленням.

Якщо більш детально говорити про денні вогні, під ними мається на увазі спеціальна світлодіодна конструкція, яка своєю чергою має захист від впливу атмосферних опадів та коливань температури. При цьому прозора частина та основа мають особливе герметичне з’єднання, аби повністю виключити можливість потрапляння вологи у середину.

Також, перевагами таких приладів можна віднести можливість експлуатації у різних кліматах ах, за рахунок використання спеціальних матеріалів при виробництві.

Основні переваги денних світлодіодних вогнів

  • По-перше, вони відрізняються яскравим світлом, за рахунок чого підвищується безпека на дорозі.
  • По-друге, такі прилади використовують мінімальну кількість енергії, що своєю чергою дає можливість зекономити на паливній рідині, а також знизити навантаження на генератор.
  • По-третє, такі прилади мають доволі тривалий термін служби. Саме тому автомобілістам не доводиться їх постійно замінювати.
  • По-четверте, ДХО світлодіодні відрізняються особливою простотою та зручністю в обслуговуванні. Також вони мають здатність активуватися разом із включенням мотору та гаснути після його глушіння.


Обираючи денні вогні для власного транспорту, необхідно віддавати перевагу окремим приладам, які своєю чергою мають просту установку, невисоку вартість, невелике енергоспоживання, а також незалежність у роботі. Також після їх встановлення транспортний засіб стає більш привабливим та особливим.

Також особливу увагу необхідно приділити виробнику, бо саме від нього залежить надійність, довговічність та ефективність освітлювальних приладів.

Купити якісні ДХО для власного авто, можливо на сайті профільної компанії не виходячи за межі власного будинку.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: