Авто ЖЖ » Новости » 2022 » Январь » 12 » 14:04

Чоловіку, який каменем розбив патрульний автомобіль, загрожує штраф - 34 тис грн

12 Января 2022 970 0.0 0
Чоловіку, який каменем розбив патрульний автомобіль, загрожує штраф - 34 тис грн

За процесуального керівництва прокурорів Житомирської окружної прокуратури місцевому жителю повідомили про підозру у скоєнні хуліганства,  тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю (ч. 1 ст. 296 КК України).

«Помстився» за доньку – житомирянину, який каменем розбив лобове скло патрульного автомобіля, повідомлено про підозру

Слідством установлено, що 68-річний житомирянин 08.01.2022, близько першої години ночі, перебуваючи на одній з центральних вулиць поблизу патрульного авто, кинув камінець у лобове скло службового автомобіля та розбив його. Так агресивно чоловік відреагував на дії патрульних, а саме, складання адмінпротоколу стосовно доньки, яка керувала його авто у стані алкогольного сп’яніння.

Відтак «помста» патрульним за доньку закінчилася для батька кримінальною відповідальністю. Наразі йому загрожує покарання – штраф від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Крім цього, стосовно 29-річної доньки за адміністративне правопорушення складено протокол за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння). За таке адмінпорушення також передбачений штраф у розмірі 600 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Досудове розслідування, за процесуального керівництва окружної прокуратури, проводить Житомирський райвідділ поліції.

Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
12 січня 2022 року


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: