Авто ЖЖ » Новости » 2009 » Март » 17 » 16:21

В Житомире спецподразделение Беркут задержал пьяного таксиста

17 Марта 2009 2341 0.0 1
В Житомире спецподразделение Беркут задержал пьяного таксиста
Таксист однієї з служб радіотаксі в Житомирі вирішив сісти за кермо напідпитку. Утім, заробити грошей на продовження святкування того дня йому так і не вдалося.

На м’яко кажучи дивну поведінку таксиста на дорозі звернули увагу працівники дорожньо-патрульної служби. Як виявилось, у затриманого водія не було з собою навіть документів на право керування автівкою.

Не відомо скільки житомирян могли стати потенційними жертвами п’яного таксиста. Бригаду Державтоінспекції спершу здивувала поведінка на дорозі водія синього Шевроле.

Водій таксі вирішив не здаватися на милість правоохоронців без бою. Прийшлося вдатися до допомоги бійців спецпідрозділу "Беркут".

Випадки, коли пасажирів обслуговують водії напідпитку – не поодинокі, констатують у Державтоінспекції. Тому сідаючи до таксі пасажирам радять звертати увагу не лише на показники лічильника, а власне - й на поведінку водія.

Зателефонувати за номером гарячої лінії ДАІ - (47-39-15), може кожен громадянин, який помітить явні порушення у роботі автоперевізників.

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: