Авто ЖЖ » Новости » 2009 » Март » 4 » 11:27

ДТП. Водитель иномарки Дачия столкнулся с автобусом ЛиАЗ-677

04 Марта 2009 2808 0.0 0
ДТП. Водитель иномарки Дачия столкнулся с автобусом ЛиАЗ-677
3 березня о 12:30 в м. Бердичеві по вул. Леніна, водій автомобіля Дачія, мешканець Житомирського р-ну, 1970 р.н., рухаючись в напрямку м. Житомира, здійснюючи зупинку автомобіля біля правого тротуару, не надав переваги в русі та скоїв зіткнення з автобусом ЛІАЗ, під керуванням мешканця м. Бердичів, 1966 р.н., який рухався в попутному напрямку. Внаслідок ДТП водій автомобіля Дачія отримав тілесні ушкодження.

Аналізуючи дорожньо-транспортні пригоди Державтоінспекція звертається до водіїв - дотримуйтесь правил маневрування ! Пам”ятайте, що увімкнений покажчик повороту не надає переваги на здійснення маневру.

За минулу добу 3 березня працівниками Державтоінспекції на автошляхах Житомирської області було виявлено та припинено 954 порушення Правил дорожнього руху. Затримано 25 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння. Складено 499 адміністративних протоколів на водіїв, за перевищення швидкісних режимів.

За минулу добу на автошляхах Житомирщини зафіксовано 2 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 2 людей травмовано.

Увага! ДАІ повідомляє місцезнаходження автопатрулів з радарами: а/д Київ - Чоп, 154 км, 129 км, 76 км, а/д Житомир - Сквира, 8 км.

Інформацію Авто Журналу передав: інспектор групи профілактичної роботи УДАІ УМВС України в Житомирській області

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: