Авто ЖЖ » Новости » 2009 » Февраль » 5 » 18:38

На вулицях Житомира триває «Операція Пішохід»

05 Февраля 2009 1636 0.0 0
На вулицях Житомира триває «Операція Пішохід»
На вулицях Житомира триває «Операція Пішохід», яка покликана посприяти дотримуватися пішоходами правил поведінки на дорозі. Як повідомили Авто Житомиру, вже за її перший день працівники Державтоінспекції затримали майже сто порушників.

Вже за декілька хвилин роботи правоохоронців було виявлено перших порушників. Люди не зважаючи на аварійно небезпечну ділянку дороги переходили вулицю в недозволеному місці, до того ж підземний пішохідний перехід поруч. На найбільш злісних порушників чекає протокол і штраф від п’ятдесяти до восьми десяти п’яти гривень. Однак, Держінспектори стверджують, головною метою «Операції Пішохід» є не штраф і протокол.

Працівники Державтоінспекції затримували, попереджували і пояснювали людям їх помилки, які можуть стати причиною аварії. Та більшість порушників мали свій погляд на ситуацію.

Для того аби перевірити нарікання на підземний перехід наша знімальна група вирішила самостійно перевірити його стан. Виявилося, що сніг прибрано східці посипані піском і не слизькі. Попри те що, перехід вдень не освітлений пройти там можна. Відтак, затримані порушники або давно спускалися в перехід або просто лукавили, пишеОлександр Райковський, ТРК Житомир.

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: