Авто ЖЖ » Новости » 2009 » Январь » 15 » 17:36

Нова схема руху маршруток в Житомирі має багато переваг - Гундич

15 Января 2009 3108 1.0 0
Нова схема руху маршруток в Житомирі має багато переваг - Гундич
З сьогоднішнього дня в Житомирі змінюється схема руху пасажирського автотранспорту. Про це «Авто Житомира» повідомили в прес-службі міськради.

Метою запровадження нової схеми організації міської, приміської та міжміської автобусної мережі на території Житомира проголошено поліпшення пропускної спроможності вулиць, особливо центральних.

Коментуючи це рішення, заступник міського голови Ігор Гундич наголосив на тому, що нова схема організації руху має багато переваг:

«По-перше, ми розвантажимо наші центральні вулиці – Київську і Велику Бердичівську. Сьогодні за годину по вулиці Київській проходить близько 250-ти приміських та міжміських автобусів і 220-230 місцевих. Друга перевага – можливість економічно посилити наше ТТУ. Згідно цієї схеми, дублювання тролейбусних маршрутів приватними маршрутками зменшиться на 43 відсотки».

Рішення про запровадження нової схеми руху було затверджено депутатами ще 6 листопада минулого року.

«Відстрочка» у два місяці для введення рішення в дію призначалась, головним чином, для того, аби ТТУ змогло підготуватися до зростання пасажиропотоку, відремонтувавши наявний рухомий склад.

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: