Авто ЖЖ » Новости » 2009 » Январь » 13 » 12:30

В Житомирской области участились автокражи

13 Января 2009 1989 0.0 0
В Житомирской области участились автокражи
12 січня до Бердичівського МВ звернувся 30-річний житель райцентру із заявою про те, що в ніч на 8 січня з його автомобіля "Опель", який він залишив без нагляду по вул.Інтернаціоналістів, шляхом розбиття правого скла дверцят невідомим викрадено блок управління автомобілем.

Вжитими заходами працівниками міліції встановлено, що злочин скоїли троє бердичівлян, 18-ти та 19-ти років, у яких викрадене вилучено.

До Малинського МВ звернувся 35-річний житель райцентру, повідомивши
про те, що з 20 години 30 хвилин 11 січня до 9 години 30 хвилин 12 січня невідомим викрадено його автомобіль "Форд Транзит", який він залишив без нагляду по вул.Гагаріна.

Аналогічна за змістом заява надійшла до Бердичівського МВ від 43-річного жителя райцентру. Заявник залиши в без нагляду свій автомобіль «ВАЗ 2107» по вул.Л.Карастоянової у м.Бердичеві.

Наразі правоохоронці вживають заходів щодо встановлення осіб зловмисників та безпосереднього їх затримання.

Шановні громадяни, залишаючи без нагляду свої транспортні засоби, особливо у нічний час, Ви ризикуєте безпекою Вашого майна. Будьте обачними та обережними. Подбайте про надійне місцезнаходження авто на час вашої відсутності або відпочинку. Користуйтесь послугами охоронюваних автостоянок. Обладнайте транспортний засіб протиугінними пристроями.

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: