Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Октябрь » 1 » 08:45

Після скарг житомирян на вулиці Ріхтера перевірили якість ремонту дорожнього покриття. ФОТО

01 Октября 2021 1255 0.0 0
Після скарг житомирян на вулиці Ріхтера перевірили якість ремонту дорожнього покриття. ФОТО

У Житомирі робоча група виконала перевірку якості поточного ремонту дорожнього покриття на вулиці Святослава Ріхтера. Перевірка відбулася після скарг житомирян в соцмережі.

"Поточний ремонт вулиці. А чи потрібен такий ремонт? Півроку не пройшло, а вже колії від трактору і покриття як місячний пейзаж", - написав користувач Viacheslav Magaletskyi і опублікував фото відремонтованої вулиці.







В міськраді повідомили, що до складу робочої групи увійшли представники управління транспорту та зв’язку та капітального будівництва, начальник КП "УАШ", начальник контрольно-аналітичного відділу міської ради та представники підрядної організації.
 

"Разом з лабораторією підрядної організації перевіряємо місця, до яких у громадян були сумніви щодо якості, зокрема товщини асфальтобетонного покриття й товщини укладеного асфальту. Шляхом вирубки кернів асфальтобетону відібрали три зразки, які передали до лабораторії для встановлення їх відповідності вимогам ДСТУ. Все зафіксовано протоколом, і експертиза покаже, чи відповідає результат дефектному акту та завданню, яке було поставлене перед підрядною організацією", - зауважив Олександр Шевчук, заступник міського голови.


Нагадаємо, загальна вартість ремонту - 9,427 млн грн. Виконавець - ПП "Автомагістраль".







Фото: ЖМР


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: