Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Июль » 11 » 19:28

Новий закон дозволить водіям заробляти 10% на порушниках. Як працюватиме мобільний додаток. ВІДЕО

11 Июля 2021 1257 0.0 0
Новий закон дозволить водіям заробляти 10% на порушниках. Як працюватиме мобільний додаток. ВІДЕО

У Арсена Авакова придумали, як можна «підзаробити» водіям. Міністерство внутрішніх справ презентувало проєкт закону, який дозволить водіям заробляти на порушниках правил дорожнього руху. Про це повідомив народний депутат від «Слуги народу» Олександр Куницький у своєму відеоблозі на Youtube.

Як повідомив нардеп, водії зможуть повідомляти про порушення в поліцію за допомогою спеціального додатку, який потрібно буде встановити на смартфон. Додаток буде відправляти відео порушення у спеціальному зашифрованому форматі.

Тим, хто відправлятиме відео з порушенням правил дорожнього руху, обіцяють 10% від суми сплаченого порушником штрафу. 

 

 

Приклад: як це може працюати

Застосунок dashcamUa перетворює смартфон водія в смарт відеореєстратор. Тепер кожен раз коли водій бачить порушення він може зберегти відео доказ і потім переслати його в поліцію.

Подача відео в поліцію здійснюється менш ніж за хвилину. Ми дбаємо про безпеку водія і не вітаємо користування телефоном за кермом. Тому ми блокуємо кнопки подачі відео якщо автомобіль рухається. Водієві необхідно зробити зупинку якщо він хоче зробити подачу.

На сервер відеофайли надходять захищеними, без будь-яких змін. Зламати застосунок або підробити відео дуже важко, крім цього наші алгоритми побачать це і такий файл буде заблокований (і аккаунт такого користувача також).

Після прийняття змін до законодавства користувачі будуть отримувати статуси розгляду кожного з відеодоказів поліцією. Після оплати вони будуть отримувати певний відсоток від сплаченого штрафу. Отримавши відсоток користувач застосунку dashcamUa має підтвердження того, що порушник дійсно покараний, а не просто йому прислали якийсь повідомлення.

 

 


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: