Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Февраль » 16 » 15:10

На Житомирщині ВАЗ застряг у сніговому заметі, водій так газував, що автомобіль загорівся

16 Февраля 2021 1437 0.0 0
На Житомирщині ВАЗ застряг у сніговому заметі, водій так газував, що автомобіль загорівся

Упродовж минулої доби, 15 лютого, фахівці ДСНС в Житомирській області загасили три автомобілі. Про це 16 лютого повідомила пресслужба управління ДСНС в Житомирській області.

“15 лютого о 20:22 по лінії “101” надійшло повідомлення про загоряння автомобіля на околиці с. Заріччя Ружинського району. На момент прибуття фахівців ДСНС на місце події вогнем був охоплений моторний відсік та салон легкового авто ВАЗ 2114”, - йдеться у повідомленні.

Зі слів водія, на слизькій дорозі його знесло на узбіччя, де він і загруз у снігу. Намагаючись вибратись, чоловік газував, після чого раптово легковик загорівся. Вже о 20:40 вогнеборці ліквідували пожежу, водій не постраждав.

“Також цієї доби сталося загоряння легковика Skoda Fabia на території приватного домоволодіння у с. Гальчин Андрушівського району. Власник розповів, що приїхав до доньки та загнав автомобіль на подвір’я. Хвилин через 30-40 він спалахнув. До приїзду рятувальників вони розпочали самостійне гасіння легковика снігом та відігнали поруч розташований позашляховик, на якому від термічного навантаження почався плавитися бампер”, - повідомили рятувальники.

Вже за 10 хвилин фахівці ДСНС ліквідували пожежу та не дали вогню перекинутися на господарчу споруду, біля якої був припаркований автомобіль.

За інформацією управління ДСНС в області, попередньо, в обох випадках загоряння сталися через коротке замкнення електромереж. Остаточні причини наразі встановлюються. Ще один автомобіль вже вночі вогнеборці загасили у с. Федорівка Малинського району.

 

Фото, изображения:
На Житомирщині ВАЗ застряг у сніговому заметі, водій так газував, що автомобіль загорівся Изображение 2
На Житомирщині ВАЗ застряг у сніговому заметі, водій так газував, що автомобіль загорівся Фото 3
На Житомирщині ВАЗ застряг у сніговому заметі, водій так газував, що автомобіль загорівся Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: