Авто ЖЖ » Новости » 2014 » Ноябрь » 11 » 11:56

Як народжуються реанімобілі, будинки на колесах та фуд -тракі, або тонкощі переобладнання мікроавтобусів

11 Ноября 2014 1434 0.0 0
Як народжуються реанімобілі, будинки на колесах та фуд -тракі, або тонкощі переобладнання мікроавтобусів

Всі ми пам'ятаємо діалог головного героя з кінофільму «Діамантова рука» в комісійному магазині:
- А у вас є такий же, але з перламутровими ґудзиками?
- На жаль, ні.
- Ні? Будемо шукати.


Відтоді асортимент надаваних на ринку товарів і послуг став незрівнянно більш різноманітним, але, тим не менш, і сьогодні суть цієї ситуації часто буває актуальна.
Згадайте, скільки разів так бувало, що при виборі товару вас не влаштовував його дизайн або зовнішній вигляд, або навпаки, при привабливому дизайні не вистачало необхідних функціональних можливостей?


На жаль, виробники не можуть створювати універсальні товари, які б ідеально підходили всім, або підлаштовуватися під потреби кожного окремого покупця.
У зв'язку з цим базова комплектація не рідко може не задовольняти наших потреб повністю, а товар зі всією необхідною комплектацією може не укластися в наш бюджет.


Така ситуація дуже актуальна і на автомобільному ринку, зокрема, в сегменті мікроавтобусів. Цим якраз і обґрунтовано зростання популярності такої послуги як переобладнання мікроавтобусів. Її актуальність, насамперед, обґрунтована тим, що дозволяє значно скоротити бюджет, наприклад, у випадку з переобладнанням вантажного мікроавтобуса в пасажирський, ми можемо заощадити близько декількох тисяч євро в порівнянні з покупкою готового. Так само актуальність обґрунтована і тим, що послуга дозволяє адаптувати машину під свої вимоги максимально точно. Майстри з переобладнання мікроавтобусів (переоборудование микроавтобусов)  http://pereoborudovaniye.com/ досконало виконають роботу любої складності та на будь-який смак.


Переобладнання може виконуватися як в широкому сенсі, тобто бути спрямоване на поліпшення ходових якостей, зовнішнього вигляду, комфортабельності і функціональності, так і у вузькому сенсі, в результаті якого автобус можна буде використовувати тільки для конкретних цілей, але оснащення дозволить досягати їх максимально ефективно. Так, звичайний мікроавтобус можна переобладнати в спец техніку для екстрених служб, таких як правоохоронні органи, реанімація та швидка допомога, або для засобів масової інформації. У випадку з правоохоронними органами, для ведення стеження або спостереження, вікна в авто мають бути тонованими спеціальним чином, щоб не було можливості зрозуміти що відбувається всередині. Також фургон повинен бути обладнаний всім необхідним, наприклад, біотуалет і техніка для приготування їжі, щоб співробітники мали змогу автономно перебувати в ньому стільки часу скільки потрібно.


Дуже актуальним в цій сфері, а так само в сфері інкасації, є бронювання автомобіля для забезпечення безпеки. Не менш популярним є переобладнання мікроавтобусів для потреб швидкої допомоги або реанімації, або журналістської діяльності, в цьому випадку головне - розміщення в автомобілі спеціального обладнання. З одного боку, це дещо менш трудомістке переобладнання, але з іншого – від точності, надійності й ергономічності розміщення всіх кріплень, обладнання та інструментів безпосередньо залежить зручність і ефективність роботи в майбутньому .


Ще можна виділити переобладнання для туризму і відпочинку або сфери, так званої, вуличної їжі, яка останнім часом набирає все більших обертів. В першу чергу це обґрунтовано значним збільшенням мобільності, а, отже, і збільшенням гнучкості щодо попиту споживачів, а також економією на оренді порівняно зі стаціонарною точкою.


Ще одним цікавим видом переобладнання можна назвати будинок на колесах. Це дуже зручний засіб пересування для завзятих мандрівників, оздоблений всім необхідним обладнанням - біотуалетом, ліжком, місцем для приготування їжі, місцем для зберігання речей та іншими «квартирним» приладдям. Загалом, можливо переобладнати все, потрібна тільки фантазія і хороші майстри!


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: