Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Январь » 26 » 19:58

Через негоду на дорогах застряють авто: на Житомирщині рятувальники діставали “швидку” та фуру

26 Января 2021 1684 0.0 0
Через негоду на дорогах застряють авто: на Житомирщині рятувальники діставали “швидку” та фуру

Тричі упродовж ночі виїжджали рятувальники на дороги області, аби відбуксирувати автіки. На дорогах застрягли “швидка”, вантажівка, також сильний вітер звали на проїжджу частину дерево.

Про це повідомили в ДСНС: 

“26 січня о 00:11 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Краснобірка Радомишльського району в багнюці на узбіччі дороги застрягла “швидка”. Необхідна була допомога рятувальників по її вилученню”.

По прибуттю бійців ДСНС до місця виклику з’ясувалось, що автомобіль швидкої допомоги намагався розвернутись та просів усіма колесами на узбіччі. Хворих в автівці не було. Усі спроби водія виїхати самотужки з пастки виявились марними. Була досить прохолодна та вітряна погода, тому водій вже добряче змерз. Інших автомобілів у цей пізній час на дорозі не було. Тому він звернувся до фахівців ДСНС, які за допомогою тросу відбуксирували авто з багна на дорогу. В подальшому транспортний засіб зміг продовжити рух самостійно.

Також надзвичайники у Новоград-Волинському районі відбуксирували завантажену фуру “Даф”, яку занесло на узбіччя. Внаслідок пригоди було перекрито дорогу.

О 03:50 до ружинських рятувальників надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Зарудинці від сильного вітру впало сухе дерево. Стовбур старої тополі перекрив рух транспортних засобів по всій проїжджій частині. Бійці ДСНС розрізали бензопилою дерево та прибрали його рештки на узбіччя. Рух було відновлено. 

 

Фото, изображения:
Через негоду на дорогах застряють авто: на Житомирщині рятувальники діставали “швидку” та фуру Изображение 2
Через негоду на дорогах застряють авто: на Житомирщині рятувальники діставали “швидку” та фуру Фото 1

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: