Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Январь » 26 » 16:27

Сигарети в тягачі DAF вартістю 23 тисячі доларів і старожитності в книжці – митники розповіли про неординарні схованки

26 Января 2021 805 0.0 0
Сигарети в тягачі DAF вартістю 23 тисячі доларів і старожитності в книжці – митники розповіли про неординарні схованки

До Міжнародного дня митника Київська митниця Держмитслужби згадує неординарні схованки, де протягом минулого року митниками були виявлені предмети порушень митних правил. У списку є і житомирянин, який потрапив до категорії ”найдорожча схованка”. Про це Житомир.info повідомила пресслужба Київської митниці Держмитслужби.

“А от в категорії “найдорожча схованка” для сигарет став вантажний тягач DAF вартістю 23 тисячі $, в якому житомирянин намагався нелегально ввезти в Україну 40 блоків сигарет “DENIM”. До порушення митних правил чоловік готувався ретельно, влаштувавши схованки в тягачі, для пошуку яких митникам знадобилась ще й яка кмітливість.Сигарети та вантажний тягач митниками вилучено у відповідності до митного законодавства”, – йдеться у повідомленні.

Також на залізничній станції “Овруч” митники виявили порушника митних правил.

“А у книзі Дейла Карнегі потягом таємно подорожували старожитності XVIIІ-XIX ст. Однак, подорож обірвалась на залізничній станції “Овруч”, де інспектори Київської митниці і виявили порушника митних правил. Книга зі сховком знаходилася в дорожній сумці 35-річного пассажира потягу сполученням “Кишинів-Санкт-Петербург”, – йдеться у повідомленні.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: