Авто ЖЖ » Новости » 2021 » Март » 4 » 09:23

Міст, який будують поблизу Новограда-Волинського, обіцяють відкрити для транспорту уже в травні

04 Марта 2021 1281 0.0 0
Міст, який будують поблизу Новограда-Волинського, обіцяють відкрити для транспорту уже в травні

22 лютого підрядник, який будує міст через Случ поблизу Чижівки Новоград-Волинського району, відновив роботи. Уже в травні планують по новозбудованому мосту пустити транспорт, хоча ще близько місяця знадобиться на наведення ладу перед офіційною здачею об’єкта в експлуатацію.

Про це 2 березня йшла мова під час онлайн-наради щодо проведення капітального ремонту мосту через річку Случ на дорозі державного значення Васьковичі-Шепетівка та ситуацію, що склалась із дорогою у селі Чижівка, - повідомила пресслужба Житомирської облради.

«Представник підрядної організації розповів, що роботи на мосту із 22 лютого відновлено. Транспорт через міст у селі Чижівка обіцяють пустити вже у травні, а у червні - завершити косметичний ремонт та здати об’єкт в експлуатацію. Втім саме ці три місяці стануть для і так вже зруйнованої дороги громади фатальними, зазначив голова облради», - йдеться у повідомленні облради.

«Наразі не має сенсу з’ясовувати, чому при розробці проєкту капремонту об’їзну дорогу передбачили відстанню у понад 100 км. Звичайно, весь транзитний транспорт поїхав через село, адже на іншій об’їзній у 3 км встановлені відповідні обмежувальні знаки. Ситуація нестандартна і рішення має бути відповідне», - сказав Володимир Федоренко.

Розбита дорога, вибоїни на якій, за словами керівництва Чижівської громади, місцями понад пів метра заввишки, наразі не лише проблема Чижівки, а й 35% Новоград-Волинського району, жителі якого не можуть потрапити в адміністративний центр.

«Поспілкувавшись, учасники онлайн-наради дійшли консенсусу, що єдиний реальний варіант на сьогодні - встановити цілодобовий пост Нацполіції, щоб не пускати великогабаритний транспорт, а транспорт комунальних та державних підприємств, як виключення, пустити по об’їзній у 3 км. Наразі запропоноване вирішення проблеми на узгодженні в Нацполіції Житомирщини», - повідомила пресслужба облради.


Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: