Авто ЖЖ » Новости » 2009 » Март » 25 » 14:25

Предприниматель незаконно ввез в Украину полуприцепы и экскаватор

25 Марта 2009 2724 0.0 0
Предприниматель незаконно ввез в Украину полуприцепы и экскаватор
Працівниками Служби митної варти та організації боротьби з порушеннями митного законодавства Житомирської митниці в ході перевірки законності переміщення транспортних засобів виявлені певні порушення.

Факт контрабандного ввезення товарів в Україну виявили працівники Житомирської митниці в результаті додаткового аудиту.

Як повідомили у прес-служби відомства, один з підприємців області впродовж 2007 року організував ввезення та оформлення семи транспортних засобів, трьох напівпричепів, одного причепу та одного екскаватора.

Їх загальна митна вартість перевищує 750 тисяч гривень. Уся автотехніка була завезена на підставі зовнішньоекономічного контракту, який нібито укладався підприємцем та іноземною компанією, що знаходиться в Лондоні. На запит наших земляків митні органи Великобританії взагалі не підтвердили наявність такої компанії.

Отже, документи є підробленими і вчинені дії підприємця кваліфікуються, як такі, що мають ознаки порушення митних правил.

Наши полуприцепы можно установить на грузовые автомобили. Прицепы предназначаются для перевозки крупногабаритных грузов. Кроме того полуприцепы удобны своей мобильностью - любой полуприцеп по необходимости можно отсоединить от одного тягача и прикрепить к другому. Полуприцепы подразделяют на две категории - одноосные и двухосные. В любом случае, полуприцеп очень удобное приспособление, он позволяет разгружать машину не задерживая при этом сам тягач и водителя.

Комментариев: 0
Пожалуйста, залогиньтесь для добавления комментария.
[ Регистрация | Вход ]

Новости по теме: